[Nedělní akce] 17.03.2024 - Operace T50

1
t50.jpg
t50.jpg (514.68 KiB) Zobrazeno 142 x
Rusové vyvíjejí novy typ bojoveho letounu ,který testuji na malém letišti poblíž Baloty.Naše velení vypracovalo plán ,jak
letoun ukrást a dopravit ho ,i vás ,zpět na naší základnu.
-Datum a Čas: 25.5.2024 04:30
-Počasí mise: Polojasno.
-Nepřátelé: Ruské jednotky.

Pokyny:
Začínate na naší letecké základně.Do oblasti se dostanete přepravním letadlem a seskocíte nad místem ,které určí váš velitel
operace.Poté se dostaňte na nepřátelské letiště ,najděte výstroj pro pilota ,najděte tajnou stihačku a zajistěte bezpečný odlet letounu po celé délce ranveje.
Po odletu stihačky si zavolejte vrtulnik ,který vás odveze zpět domů.LZ vrtulníku si zas určí velitel operace podle bezpečnosti situace.

Cíl:
Vaším cílem ,je ruská nejmodernější stihačka Sukhoi T-50 a speciální uniforma ,které je potřeba k pilotování tohoto letounu.

Cílová oblast:
Oblast okolo letiště je chráněná protiletadlovými systémy Shilka a Igla -jsou zaznačeny na mapě- ,o ty by se měl postarat odboj ,tak že průlet
by měl být hladký.Samotné letiště je chráněno dvěmi Shilkami ,které jsou na obou koncích ranveje ,tanky T-80 a T-72 a třemi obrněnými vozidly BRM-1K ,BTR-80 a BMP3 ,kdy jedno z obrněnych vozidel vždy hlídkuje okolo letiště.Ostatní obrněnci jsou v pohotovosti pro případ poplachu.
Dále je letiště obehnáno ostnatým drátem a zhruba po 150m metrech jsou umístěny hlídkové veže.Okolo plotu se pohybují 2 až 4 členné hlídky.Vstupy na letiště jsou ze západní a východní strany ,které jsou hlídany kulomety.
Všechny tyto informace jsou zakresleny v mapě.

Výbava:
Vaše vybava je klasická pro boj ve dne ,na víc máte štípací kleště jedny na drušstvo -má je ostřelovač.Padáky si nafasujete u letadla z bedny.

Podpora:
Pilot s leteckou uniformou -Eagle1- je pilotem C-130ky ,po návratu poskytne podporu s UAV s různou výzbrojí.Po uspešném odletu stihačky ,vyzvedne ostatní vojáky vrtulnikem.

Pilot v maskáčích -Eagle2- je pilotem ,který se přesune s vojáky do operační zony a pak odletí s ruským letadlem na naši základnu.Pak podle situace může podpořit Eagla 1 s extrakcí vojáku.

Na letišti je možnost dozbrojení raketami a případnou opravou.



-Ovladani UAV:
1.-Musite mit u sebe UAV terminal prislusne strany za kterou hrajete.
2.-Otevrete terminal v inter.menu a pripojte se k prislusnemu UAV.
3.-UAVi muzete zadavat WayPoint ,kliknuti pomoci LCTRL+LMB na mape.Potom ,kdyz kliknete RMB na WP rozbali se vam menu ,kde muzete zadavat typ WP ,vysku UAV ,chovani UAV
a nebo smazat WP.
4.-UAV lze take ovladat rucne a to tak ,ze se prepnete do ovladani UAV.Pak ovladate UAV stejne jako by jste ridili letadlo.
A nebo se prepnete do ovladani veze UAV.Tam mate k dispozici zbarane: znackovaci laser,rakety nebo misto raket bomby.

-Zamereni a strelba UAV s raketami:
1.-Dejte UAV pres WP krouzeni okolo cile v dostatecne vysce a vzdalenosti...opet pokud mate view scrip upravte si dohlednost -DRON-.
2.-Prepnete se na ovladani strelecke veze UAV a zvolte jako zbran znackovaci laser.
3.-Zapnete laser LMB a zamirte na cil ,pak prepnete na rakety.Raketa poleti tam kde budete mirit laserem.Raketa zasahne 100 pro. cil za predpokladu ,ze je cil pred vami.<br/>
Pro presne mireni muzete vez zamknout na cili LCTRL+T --toto si nastavite v nastaveni/ovladani/klavesnice/zbrane/uzamceni veze UAV--.

-Zamereni a strelba UAV s bombami:
1.-Dejte UAV pres WP krouzeni okolo cile v dostatecne vysce a vzdalenosti...opet pokud mate view scrip upravte si dohlednost -DRON-.
2.-Prepnete se na ovladani strelecke veze UAV a zvolte jako zbran znackovaci laser.
3.-Zapnete laser LMB ,zamirte na cil a zamknete vez UAV LCTRL+T.
4.-Prepnete se do ovladani UAV ,dejte v inter.menu manualni strelba ,nevypinejte laser a prepnete na bomby.
5.-Nalette tak ,at je cil pred vami ,pak ho zamerte R --dalsi cil ve vozidle-- nebo prozradte Z --prozradit cil-- nebo zamknete T --Zamknout cil-- ,zobrazi se na cili ctverecek.
Lette dale nad cil do doby ,az se vam ve ctverecku obevi kosoctverecek.
Ted mate zamereno a muzete odhodit bomby.
6.-Prepnete se zpet do strelecke veze a pozorujte zda bomba zasahla cil.
--klavesove zkratky z bodu 5 najdete v nastaveni/ovladani/klavesnice/zbrane/--
cron